”Gluggens” andra HIO på samma hål

"Gluggen" nöjd som sjutton efter sin HIO på Visby GK. Foto: Staffan Magnusson/Visby GK.

Richard ”Gluggen” Almqvist gjorde förra veckan Hole-in-one på Visby GK ute vid Kronholmen. Och som om det inte vore nog är det faktiskt hans andra HIO på samma hål vilket det nog inte är många som kan skryta med.

Bollen i kopp på första slaget – HIO.

”Gluggen” är en sann golfentusiast om inte den kanske allra flitigaste av Visby GKs medlemmar och är märkbart nöjd med sin bedrift att pricka i hålet på över 150 meter.

– Det blåste en ganska stark motvind och jag var tvungen att använda en hybrid 2:a för att nå fram till greenen. Det var ett bra slag och otroligt skönt att se bollen gå i hål efter en studs en meter kort om pinnen, berättar Richard.

Visby GK grattar ”Gluggen” på sin Facebook-sida. ”Stort grattis Gluggen! Det kommer bli en bra säsong!” och det kan Gotland Gratistidning skriva under på.

 

Gratistidningen Golf Trophy

Gratistidningen Golf Trophy har 5-årsjubileum under 2017 och världsfinalen går på Le Golf National i Paris (blivande Ryder Cup-banan) under oktober månad. Direktkvalspel i augusti/september i Norrbotten och på Gotland. Vi får väl se om ”Gluggen” är med i 2-mannalag och kvalificerar sig till denna. Lycka till!