Måndags träning med Gutniska lekar

Under måndags kväll så fick grabbarna i a-laget göra något helt annat dagen efter vinsten mot Strömsberg. De fick tillsammans med FK Karlskrona som är nere på träningsläget testa på Gutniska lekar. Något som var mycket uppskattat och som var en välbehövlig brytning i träningsvardagen.

Gå in via länkarna nedan och se bilder o filmklipp från kvällen.

Bilder Gutniska lekar
Video klipp gutniska lekar med a-laget

Veckan i övrig ser ut som sådan för a-laget att under tisdagen va de träningspass med eget ansvar för spelarna och på onsdag,torsdag och fredag kväll träningspass med hela laget inför lördagens borta match mot Håbo då 3 nya poäng ska tas hem.

Publicerad: 2017-08-09 00:30

Detta inlägg finns i sin helhet på FC Gute A-lag hemsida https://www.laget.se/FCGAlag

DELA