Snart dags för Företagardagen 2017

Torsdagen den 19 oktober är det dags för årets Företagardag på Gotland. Region Gotland är en av fyra guldpartners för dagen.

Företagardagen på Gotland är en viktig dag för näringslivet på Gotland. Tillväxt Gotland arrangerar dagen och Region Gotland är en av fyra stolta guldpartners.

Temat på Företagardagen 2017 är Gotland 2.0 eller hur lokala företag kan nå en global marknad oavsett om det rör besöksbranschen, den gröna näringen eller de kreativa verksamheterna.

Bland talarna finns bland annat företaget Kairos Futures som berättar om trenderna inom konsumtion- och upplevelsebranschen.

Moderator är Cecilia Sahlin, Visby, som gjorde kometkarriär på The Body Shop och blev utsedd till en av näringslivets mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer 2016.

Detta inlägg finns i sin helhet på Region Gotland hemsida http://www.gotland.se/view.rss?page=1003&lev=0&t=0&c=0&list=NEWS

DELA
Region Gotland
Region Gotland är en svensk kommun med ett utökat ansvar för uppgifter som normalt hör till Sveriges landsting. Kommunen har dessutom ett regionalt utvecklingsansvar som i vanliga fall sköts av staten genom länsstyrelsen.