Ladies värvar Brandy Montgomery

 

Den 22 år gamla och 178 centimeter långa Brandy Montgomery ansluter till Visby Ladies för spel säsongen 2017/18. Montgomery spelade under sin collegetid i en av de bästa konferenserna i USA med  Auburn University där hon under fyra säsonger var med i startfemman samtliga år 

22-åriga Brandy är en atletisk guard/forward med en förmåga att ta sig till korgen på ett snabbt, effektivt och kreativt sätt och en god känsla för att göra poäng. Montgomery har även ett bra skott utifrån och är ett hot oavsett var på planen hon befinner sig. 

Brandy Montgomery, hur känns det att representera Visby Ladies säsongen 17/18? 

– Det känns spännande. Jag har aldrig varit i Sverige tidigare och det enda jag vet är att det kan bli väldigt kallt här men jag tror att jag kan bidra med mycket energi och givetvis poäng till laget med mitt skytte.

 

 Detta inlägg finns i sin helhet på Visby Ladies hemsida http://www.visbybbk.se/VisbyLadies/Nyheter

DELA
Visby Ladies
Visby Ladies är sprunget ur Visby AIKs basketavdelning som 1983/84 gjorde sin första säsong i dåvarande Elitserien, det som idag heter Basketligan Dam, och ända sedan dess så har det som idag är Visby Ladies spelat i sveriges högsta basketliga för damer vilket gör att det bara är Södertälje BBK, som i början på 70-talet tog klivet upp i Elitserien, som spelat längre än Visby Ladies i svensk dambaskets finrum i sträck. Idag spelar Visby Ladies sina hemmamatcher i den toppmoderna sporthallen ICA Maxi Arena där möjligheterna för basketevenemang i världsklass finns.