Övertidsseger i toppmatchen mot Mora


Gästerna KAIS Mora var inför matchen serieledare i SSL. Efter två målsnåla perioder hettade matchen till och efter att matchen gått till övertid kunde Anna Moberg se till att Endre fick två poäng med sig från denna match.


Bortalaget KAIS Mora öppnade matchen väldigt starkt, där man hade ett spelövertag under hela första perioden. Efter att ha fått chansen att ta ledningen på både straff och i numerärt överläge lyckades de efter 18:01 göra mål genom Malin Andréason, som tidigare har spelat en säsong i Endre IF (2012/13).

Andra perioden blev mållös men betydligt jämnare. Det var först i början av den tredje perioden, efter ett frislagsmål av Sara Steen, som Endre kunde göra matchens första mål. Gästerna från dalarna svarade omgående till 1-2, men efter att Moa Svanström gjort sitt första mål för säsongen hade vi ställningen 2-2 när slutet närmade sig.

Matchens sista minut under ordinarie tid blev minst sagt händelserik. Med 19:13 på klockan skickade Olivia Ruthström, som även hon gjorde in sitt första mål för säsongen, och Endre hade tre poäng bara 47 sekunder bort. Glädjen blev kortvarig då Mora lyckades kvittera igen innan klockan stod på 20:00.

Väl på övertid klev Anna Moberg fram och gjorde sitt 11:e mål denna säsong och fixade extrapoängen till hemmalaget.

**Endre IF – KAIS Mora 2017-11-12 – 13:00 ICA Maxi Arena Publik: 825 Målskyttar för Endre: Steen, Svanström, Ruthström, Moberg **

Nästa hemmamatch: Söndag 19/11 kl. 12:00 mot Malmö FBC Biljetter: Endreif.se/biljetter

 Detta inlägg finns i sin helhet på Endre IF hemsida http://www.endreif.se/

DELA
Endre IF

Innebandyklubben Endre IF på Gotland med A-laget som spelar i SSL.