Middag med jobbet

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

Ganska nyligen hemkommen ifrån en supermysig kväll tillsammans med jobbet. Vi träffades vid halv sex och spelade lite spel och bara umgicks innan vi gick till Eden för middag. Maten var 10/10 som vanligt och vi skålade i drinkar! Jag brukar vanligtvis inte gilla alkoholfria drinkar då jag oftast får sådan halsbränna men dessa var verkligen lagom och supergoda. Efter middagen och massa skratt gick vi till surfers och sedan var mamma en ängel och körde mig hem. Kelian sover för längesen och Gustav har också somnat, så skönt att krypa ner i en varm säng läsa lite innan det är dags att släcka lampan. Imorgon är det första advent, julskyltning och jobb som står på schemat. Jag hoppas ni alla har haft en fin lördag och får en fin första advent imorgon. Jag kommer verkligen njuta utav att få tända första ljuset imorgon!

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/