Jul i samarbete med twistshake

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

I samarbete med twistshake vill jag och Kelian önska er en riktigt god jul med både fina julbilder och en härlig rabattkod som gäller december ut. Använder ni ” Nikkireijo30″ i kassan får ni rabatt på hela sortimentet och upp till hela 40% på neonsortimentet. Passa på att klicka hem dom där julklapparna, kanske har du en vän som väntar barn eller varför inte nyttja rabatten till dig själv? Om det är något som ständigt behövs fyllas på är det nappar och nappflaskor.

Twistshake har just nu fått påfyllning på sitt lager så det är verkligen rätt tid att klicka hem just din favorit. Plus att dom lanserat nappar och napphållare i färgen peach. Min kod ” Nikkireijo30″ gäller som sagt på hela sortimentet.

Våra favoriter just nu är allt ifrån tablewearserien, besticken och tallrikarna använder vi varje dag och dom är så himla bra. Till lillebror har vi börjat samla på nappar. Det är så skönt när man hittar ett märke man verkligen gillar, något man vet att man kan lita på. Glöm nu inte att använda min rabattkod ” Nikkireijo30″ när ni shoppar!

Vad tycker ni om bilderna förresten? Jag tycker dom blev så himla fina. Kelian älskar att fota vilket gör det extra roligt!

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/