Julgodis polkabräck

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

Varje år vill jag testa något nytt till julgodisbordet och i år blev det polkabräck. Så lätta och goda att göra, till och med den som hatar att baka eller stå i köket kommer älska att göra dessa goda julgodisar.

Du behöver :
200 g mörk choklad
250 g vit choklad
1/2 påse polka

Smält den mörka chokladen över vattenbad, bre ut på en plåt klädd med bakplåtspapper. Låt stelna i kylen. Krossa godisarna och smält den vita chokladen på samma sätt som den mörka. Häll över den vita chokladen på den mörka och strö sedan över polkakrosset och in i kylen.

Var det inte världens lättaste recept och världens lättaste julgodis? Det går att göra samtidigt som man fixar middagen eller när man får en stund över. Kommentera gärna om ni testar att baka eller har bakat detta godis. Ni får även gärna tipsa mig om julgodis att baka i år! Stor kram!

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/