Projekt barnrum

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

Godmorgon ledig lördag och helg, så himla mysigt att vakna upp alla tre i vår säng och få mysa in lördagen. Vi har ätit frukost och nu går vi runt i pyjamas fortfarande och väntar på Gustavs mamma. Vi skall fika nu på förmiddagen och sedan göra lite ärenden. Imorgon skall Gustav nämligen börja måla lillebrors rum. Jag är så glad över det, vill verkligen få dom stora projekten färdiga nu så man kan småpyssla dom sista månaderna utav graviditeten. Vi skall ännu bygga en bänk också, men allt det kommer ni att få följa med på, har så mycket inspiration i huvudet.

Igår åt vi tacos med Schmidt och Jennifer, gjorde gino till efterrätt och såg Idolfinalen. Vad tyckte ni om vinnaren? Jag tyckte båda var lika värda vinnare så för mig spelade det verkligen ingen roll. Efteråt spelade vi lite yatzi och hade mysigt. En perfekt fredag.

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/