20 % hos caseapp!

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

I samarbete med caseapp har jag fått designa mina egna skal, visst blev dom fina? Jag är supernöjd med dom båda två. Jag älskar att använda mig utav caseapp när jag skall handla nya skal för man kan designa precis så som man själv vill ha det. Denna gång gjort jag ett personligt och ett med marmor och ett peppande citat. Skal har man ju lite efter mående och jag älskar rosa marmor, tycker det är så sjukt snyggt. Skalet på kelian som vilar på min mage är så otroligt fint. När jag skulle designa var den bilden ett självklart val, tycker den är så himla fin. Sen valde jag även att sätta dit texten ” sometimes being a brother is better than being a superhero” vilket jag också tyckte var så fint.

Jag har även fått dela med mig utav en rabattkod till er, där ni får 20 % hos caseapp. Då kan ni också designa era egna skal eller varför inte ge bort ett skal i julklapp? En perfekt personlig present till någon man tycker om. Koden är NIKKIR20 och ger er som sagt 20 % rabatt hos caseapp.

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/