Gas och Gasol för alla behov

Hands holding a flame gas

Vi på Visby Återvinning tillhandahåller det mesta inom Gas och Gasol både till ditt företag och för privat bruk.

Det finns flera alternativ att gå till väga när du väljer att använda gas och gasol. Det som dock är gemensamt för all typ av användning av gas och gasol är vikten av säkerhet kring hanteringen. På Visby återvinning hjälper vi dig välja rätt typ av gas och gasol och att hantera den på ett säkert sätt.

Gasol är:
• En blandning av främst propan och butan.
• Tyngre än luft och lägger sig nära marken om den läcker ut ur sin behållare.
• Är en gas som vid komprimering i gasoltuber blir till en vätska
• Är luktfritt och därför tillsätts ett luktämne för att kunna upptäcka ett läckage.

Creative abstract fuel industry manufacturing business concept: 3D render illustration of the set of color metal steel containers or cylinders with different liquefied compressed natural gases LNG or LPG with high pressure gauge meters and valves isolated on white background

På Visby Återvinning jobbar vi hela tiden med att utveckla vår verksamhet, för att fylla våra kunders behov, varmt välkommen på besök på plats eller på vår hemsida visbyatervinning.se där du hittar all information om vad vi kan erbjuda för gas och gasol för just ditt behov.

Vi på Visby återvinning önskar dig ett Gott Nytt år, med mycket värme och säkerhet.

Text Josefin Ringbom