IM back v37

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

Hej! Vad jag har saknat att skriva här och er! Tur att vi fortfarande haft kontakt på instagram som är det sociala mediet jag valde att fortsätta uppdatera på. Anledningen till min paus är inte svårare än att tiden inte räckte till, jag fick prioritera om för att må så bra som möjligt i min graviditet. I december kraschade jag och det var ett stort tecken på att jag kört på för hårt och sen dess har jag försökt anpassa mig efter ett lägre tempo. Det var mycket som hände för oss samtidigt och min energi behövdes här på hemmaplan. Nu har vi kommit in i nya rutiner och börjat anpassa oss efter det nya och jag känner att jag mår bra.

Kelian har gått på sin nya förskola sen januari och han stormtrivs. Sedan första gången vi var och hälsade på har det bara klickat så rätt och all min oro jag tidigare haft över bytet rann av mig. Jag skulle säga att detta är en utav dom bästa förskolorna vi har och jag är så otroligt tacksam för att vi är en del av ett nytänk. Pedagogerna är helt fantastiska och allting är efter barnens behov vilket är ett stort plus. Att byta är det bästa vi gjort även om vi älskade vår förra förskola. Det viktigaste är att Kelian trivs och det märks tydligt vilket trygghet han känner. Han har fått massor med nya vänner och lärt sig otroligt mycket på kort tid. Att hämta hem honom är alltid roligt då han har något nytt att berätta om varje dag.

Lillebrors rum är i full gång och Gustav har äntligen byggt färdigt, skynket är dock bara för en test än så länge för att se hur vi vill ha det. Vi har så bra förvaring under bänken, bra plats att byta blöja och jag är så himla nöjd med hur det blev. Det mesta inne i rummet är nytt och vi har pysslat lite varje dag. Vad tycker ni?

Jag mår bra, vi är nu inne i vecka 37 och lillebror är snart här hos oss. I måndags var vi och skrev förlossningsbrev och lyssnade på hjärtat som vanligt, det såg bra ut och det känns så himla skönt. För er som följt mig på instagram så vet ni att vi fått gå på extrakontroller och det har varit väldigt psykiskt påfrestande. Jag har gråtit många dagar och gått med en klump i magen och i ovisshet. Nu tar vi en dag i taget och är tacksam för varje kontroll som ser bra ut.

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/