Officially 9 months pregnant

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

Jag är nu inne i nionde månaden, alltså den sista utav den här graviditeten och det har verkligen gått så himla fort. Det känns som det var igår vi fick plusset på stickan och nu är det dags vilken dag som helst. Idag har vi 23 dagar till BF och snart är det dags för Gustav att sluta göra körningar på landet. Jag har väldigt mycket förvärkar och känningar, hårda sammandragningar och det känns att kroppen gör sig redo. Ibland känns det fortfarande svårt att ta in att vi skall bli en till i familjen, att vi om några veckor kommer ha en liten bebis härhemma samtidigt som vår förstfödde går emot tre år. Det skall verkligen bli så otroligt mysigt att äntligen få träffa vår lillebror, att få ett ansikte på honom och få känna honom utanför magen. Att få se det första mötet mellan honom och Kelian, att få se Gustavs blick.

Här har ni vår älskade Loui kingston i 3D ultraljud, så himla häftigt med tekniken hur mycket man kan se. Vi båda tycker att han är väldigt lik Kelian men Loui har mer utav Gustavs drag i ansiktet vilket Kelian hade mer utav mina. Skall bli så spännande att se när han väl kommer ut till oss:)

Här är både Kelian och Loui i 3D, visst är dom lika?

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/