BABYSHOWER

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/

I söndags blev jag överraskad med en babyshower utav mina fina vänner. Planen var att vi skulle komma hem till Johanna på eftermiddagsfika men när jag öppnade dörren stod dom där och hela lägenheten var fylld med dekorationer.

Vi satt och njöt utav det goda fikabordet och skrattade åt allt och ingenting, det var längesen jag skrattade så mycket. Den sista tiden utav graviditeten har bestått av en underliggande oro så det var skönt att få släppa allting och bara vara en stund.

Vi fick så mycket fina saker och jag kände mig så otroligt bortskämd, så fina kort med så fina ord och bara så mycket kärlek i ett och samma rum.

Sen var det dags för fiskedamm vilket var så otroligt kul, där fiskade jag upp både saker till bebis men också några utav mina favoriter och cravings, så himla rolig idé. Det syns verkligen på alla bilder hur lycklig den här dagen gjorde mig och hur genuint glad jag blev. Jag hade kramp i mina käkar efteråt för att jag gått runt med mitt leende i flera timmar.

Sen var det dags att gissa och fylla i när man tror bebis kommer. Jag tror den 10 mars alltså sex dagar innan beräknat datum och vi var ett par som trodde likadant. Gustav tror den 2 mars men det återstår att se.

När jag kom hem på kvällen kände jag mig så överväldigad utav känslor, gick igenom alla presenter och visade upp för Gustav och även för mamma som jag hade med mig över FaceTime. Det skaver i mig att hon inte var med då hon är en utav dom viktigaste personerna i mitt liv och någon som verkligen funnits där varenda dag i min graviditet. Jag vet att hon så gärna hade velat vara med och fira men vi får ha en egen babyshower när hon kommer hem. Dom är på Aruba bland kritvita stränder och turkosa hav och mamma får göra yoga varje dag. Tur det finns FaceTime så man inte missar något ur varandras vardag ändå.

Detta inlägg finns i sin helhet på Nikki Reijo (Blogg) hemsida http://nikkireijo.se/