Härlig vinterdag

 Detta inlägg finns i sin helhet på Rosor & Ruiner (Blogg) hemsida http://rosorochruiner.blogspot.com/

Sportlovet börjar med ett fantastiskt ett vinterväder när det är som bäst. Riktiga minusgrader och inte någon ”plusminusnolltemperatur”, stilla och ett vitt rent snötäcke på marken. Härligt för alla sportlovslediga barn! Och för mig som har hund som skall gås ut med. 
I morse skjutsade jag lilltjejen till båten, ja – hon hann bli feberfri så sent som i går och då fick hon åka, vilken tur! Sen tog jag en riktigt skön förmiddagspromenad, men eftersom jag inte orkar släpa på kameran fick det bli några bilder från trädgården i stället. 

Roger Rabbis håller ännu till i krokarna, vi ser honom nästan dagligen här hemma. Jag börjar bli lite orolig för hur det skall gå när mina växter börjar spira, kommer han äta upp dem då? Men hur gör man för att få bort honom? 😳

Söt är han i alla fall… 

 Detta inlägg finns i sin helhet på Rosor & Ruiner (Blogg) hemsida http://rosorochruiner.blogspot.com/

DELA