Äntligen!!

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pamela Enderberg hemsida https://nouw.com/minvardagibilder

Godkväll på er!
När vi hade gått och lagt oss igår så hade jag en SÅ fruktansvärd smärta i mitt bakhuvud ( alltså inte någon vanlig huvudvärk) och sånt tryck under ögonen så jag var på bristningsgränsen totalt.
Jag ringde 1177 och förklarade läget.
Hon sa att jag skulle absolut besöka VC igen dagen därpå för att såhär kunde jag inte ha det när jag har två små barn att ta hand om.

Så imorse efter frukost fick R köra iväg mig för jag klarade inte av att köra själv så att jag kunde få besöka en läkare.
Hon tittade mig i halsen och så fick jag ta en snabbsänka som visade på 19.
Hon kunde konstatera att jag hade bihåleinflammation därav trycket under ögonen och i bakhuvudet så hon skrev ut tabletter och näsdroppar med kortison i till mig.
Vilken lättnad, jag ville bara krama om henne att jag nu ÄNTLIGEN skulle bli kvitt dethär eländet engång för alla!
Vi åkte sen direkt och hämtade ut min medicin som jag tog på en gång och sen hem så att R kunde få återgå till jobbet och jag skulle ge barnen lunch.
Därefter gick vi ut och lekte, Michelle fick bada i bassängen och sen fikade vi hos min favorittant.
W fick sen leka med Emilio och dom var ute och cyklade tillsammans och lekte inne en stund innan det var dags att gå hem. Fast W ville inte gå hem så han gick in till grannen och hjälpte henne att plantera blommor
R passade på att styra upp i sovrummet med lite småfix och nu skall bara den rosa och gröna färgen upp sen så är det inflyttningsdags för dom små
Jag mår faktiskt väldigt bra just nu mot vad jag har gjort dom senaste dagarna så medicinen har redan gjort underverk med min kropp
Men jag vågar inte ta ut något i förskott riktigt ännu eftersom natten inte har passerat men mår jag såhär bra imorgon så packar jag troligtvis in barnen i bilen och åker ut till Fårösund och så tar vi en dag på stranden.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag och jag avslutar med en bild på mig och Michelle från förra året
” Bara vara nära” och det är fortfarande hennes bästa

Kram P

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pamela Enderberg hemsida https://nouw.com/minvardagibilder