Tisdag

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pamela Enderberg hemsida https://nouw.com/minvardagibilder

Godkväll!

Min andra dag på jobbet är avklarad och det är ännu väldigt nytt och mycket information att ta in. Hjärnan går verkligen på högvarv efter 3 år hemma och just nu känns allt som en enda labyrint men dom har sagt att det tar ungefär 3 veckor att landa i alltihop så det är bara att kämpa vidare

Jag hämtade hem barnen vid klockan 14 och så åt vi mellis och lekte med lera innan jag började att laga kvällsmat. Lagom den var färdig så pussade jag R i dörren och åkte sen iväg för att fixa naglarna.
Vi kortade ner dem rejält denna gång så att dem skall vara mer anpassade för jobbet =)

Barnen sov när jag kom hem så vi satte oss vid köksbordet och så åt vi kvällsfika och pratade bort en stund innan det snart är dags att bädda ner sig (igen).

Det blir väldigt korta inlägg just nu känner jag men allt är så väldigt nytt och dagarna försvinner SÅ himla fort!
Jag prioriterar sömnen och kommer att gå och lägga mig väldigt tidigt om kvällarna men hoppas såklart att ni ändå hänger kvar här inne hos mig =)

Hoppas att ni har haft en bra dag och jag avslutar med en bild från förra året

Kram P

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pamela Enderberg hemsida https://nouw.com/minvardagibilder