Torsdag

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pamela Enderberg hemsida https://nouw.com/minvardagibilder

Godkväll på er!

Idag efter jobbet gjorde jag ett välbehövligt besök hos naprapaten. Jag har haft en väldigt jobbig låsning i ryggen länge och även en väldigt obehaglig yrsel under dagen/kvällen en längre tid så det var dags att få hjälp eftersom att det inte går över av sig själv.
Han vände, vred & knäckte och när han var färdig så kände jag skillnad på direkten. Han bokade upp mig på en ny tid i nästa vecka så skall han fortsätta då =)
Sen skulle jag troligtvis få träningsvärk imorgon, så jag får väl se vilket skicka jag vaknar i men det är det väl värt för att slippa vara så stel

R var hemma med barnen idag för Michelles hosta är så pass ihärdig så då tyckte fröknarna att det är det bättre att hon får vila ut hemma och kurera sig. W har varit lite låg också så det passade honom bra att få vila med
Dom var på bvc för Michelles 1.5 års kontroll och då fick hon även vaccination. Det hade kommit lite tårar men hade snabbt gått över.

När jag kom hem så åt vi mellis och sen klädde vi på oss och gick ut till förrådet.
Barnen lekte utanför och vi rensade bort lite saker. Jag sa i början av året att vi skulle köpa en plastlåda i månaden tills att alla pappkartonger/bananlådor var utbytta och man på så sätt skulle få en bättre översikt över vad som finns… det gick sådär..men såfort julsakerna kommer in så skall jag börja om (igen!)

Vi åt kvällsmat och sen fick W bada innan läggning och det tog inte många minuter efter att sagan var slut som dom sov.

Nu sitter vi och ser på ”Efterlyst” där dom bla tar upp fallet med Dante
Som jag tänker på den lilla pojken och undrar så vad som har hänt honom. Stackars anhöriga som troligtvis inte fått en blund sen han försvann i tisdags. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att han hittas vid liv.

Bilden har jag lånat från Aftonbladet.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag och jag avslutar med en bild från förra året då vi åt miniburgare.

Kram P

 Detta inlägg finns i sin helhet på Pamela Enderberg hemsida https://nouw.com/minvardagibilder